Welkom

Meubelmaker

Voor interieur op maat bent u aan het juiste adres. In opdracht ontwerp en maak ik meubels van hout en diverse andere materialen. Ik help u graag om uw ideeën en wensen om te zetten in een maatwerk meubel.

Een klein, veelzijdig bedrijf dat gevestigd zit in Wijk en Aalburg. Alles kan gemaakt worden, precies zoals u dat wilt. Precisie en vakmanschap zijn termen waar ik naar streef!

 

Mijn werkwijze om uw meubel op maat te realiseren

Mijn klanten hebben over het algemeen al een duidelijke visie op wat ze willen. Vaak is er al een compleet ontwerp, maar ook een summiere schets of foto vormt een mooie uitdaging om tot een werkbaar ontwerp te komen. Inbreng van de klant bij dit ontwerpproces is zeer gewenst zodat het eindresultaat een uniek en persoonlijk karakter krijgt.

 

Ideeën verzamelen

Verzamel inspiratie foto’s en maak schetsen van wat u voor ogen hebt. Wilt u mij een ontwerp laten maken? Geen enkel probleem! Maak foto’s van de ruimte waar het meubel gaat komen, deel de maten die u in gedachten hebt en stuur al deze informatie naar mij toe.

Heeft u een eigen ontwerp? Ik denk graag met u mee en adviseer in materiaalkeuze en afwerking.

 

3D ontwerp meubel

Ik kom bij u langs en met uw inspiratie bespreken we uw wensen in detail en meet ik de ruimte op. Wilt u eerst een 3D ontwerp van uw meubel wens dan bespreken wij de prijs van de ontwerpkosten. Na uw akkoord ga ik aan de slag met het ontwerp en werk deze uit in een 3D tekening. Het voordeel van een 3D ontwerp is dat u een goede indicatie krijgt van het gewenste eindresultaat.

 

Offerte maatwerk meubel

Als u overtuigd bent dat het ontwerp van uw maatwerk meubel voldoet aan al uw wensenvolgt een uitgewerkte offerte van de maakkosten. Na akkoord van de offerte start ik in mijn werkplaats met het maken van uw meubel. Uw meubel wordt zoveel mogelijk in mijn eigen werkplaats gemaakt en op locatie afgemonteerd. Wanneer ik het meubel kom bezorgen, ga ik pas weg wanneer alles naar wens is. Laat mij uw ideeën weten en samen gaan we ze realiseren.

 

Maatwerk (inbouw) meubels

Particulieren en zakelijke klanten kunnen bij mij terecht voor een maatwerk meubel zoals een keuken, schuifdeurkast, boekenkast, inbouwkast, tafel, (kinder)bed, badkamermeubel, slaapkamermeubel, barmeubel en barkast, balie, bureau, tv-meubel, wandplanken, houten bank, houten vensterbanken, steigerhouten meubel, kantoor meubels, etc.

 

Meubel op maat

Op mijn website kunt u een beeldimpressie krijgen van projecten die ik hebben uitgevoerd. U kunt ook diverse meubels via mijn webwinkel bestellen. Voor iedere smaak kan ik een maat product afleveren. Het maakt niet uit welke houtsoort u het liefst in uw huis ziet, ik ga u helpen met een product op maat.

Interesse in een maatwerk meubel?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Contact