Reviews

WasmachinekastStephany van Klei

 

"Een complete verbouwing van een berging. Een mooie kast gemaakt voor wasmachine en droger met daarbij een wasmeubel.
Gerben is echte vakman!
Alles op maat gemaakt en keurig afgewerkt. Hij komt zijn afspraken na en werkt super netjes.
Kan hem iedereen aanbevelen!!
Bedankt voor deze klus. Er zullen zeker nog volgende projecten voor je komen 😉"


 Slaapkamer en woonkamer meubelBas en Monique 

 

"Gerben heeft bij ons een inbouwkast in de slaapkamer en woon-/eetkamer op maat gemaakt. Wij zijn bijzonder tevreden met zowel het resultaat als het proces. De kasten zijn prachtig geworden. In het offreringstraject heeft Gerben meegedacht en geadviseerd over de mogelijkheden en implicaties van bepaalde keuzes. Van iedere wijziging hebben we een herziene tekening ontvangen. De kasten zijn snel en op tijd geleverd. Daarnaast is Gerben prettig in de communicatie en ook nog eens fijn om in huis te hebben voor installatie.

We zijn zo blij met het resultaat dat de volgende twee kasten alweer in bestelling zijn."TV meubelMartin van Muijen

 

"1e contact met Gerben was zeer prettig en correct. Op korte termijn een afspraak ingepland en keurig op tijd aanwezig. Tijdens het eerste gesprek stelde Gerben de juiste vragen en liet ons veel vertellen zodat hij zich een beeld kon vormen wie wij als persoon zijn, dit in combinatie met onze huidige woonstijl gaf hem een goed beeld in welke richting we moesten gaan. Gerben nam alle tijd om alle wensen goed door te spreken. De eerste schets was eigenlijk direct goed en behoefde alleen nog maar een paar kleine aanpassingen. Uiteindelijk hebben we besloten om voor echt hout te gaan ipv van fineer. Offerte was snel aangeleverd en de prijs is goed. Het allermooiste vind ik het enthousiasme van Gerben. Hij belde mij 2 dagen na de offerte op met de vraag of we al zeker wisten dat we het door hem zouden laten doen want hij was een plank van 7 meter uit 1 stuk tegengekomen en dat paste precies bij ons in de woonkamer. Dit komt niet vaak voorbij en als de zitbank uit 1 stuk kan maken, heb je wel echt een heel erg bijzonder mooi effect. Dit enthousiasme en meedenken was het laatste zetje en we hebben direct de opdracht gegeven.
Daarna heeft Gerben proefstukken van de plank gebeitst zodat we goed konden kiezen welke kleur we wilden, tussentijds kregen we foto's van het werk zodat we continue op de hoogte bleven. Een kop koffie in de werkplaats maakte het plaatje compleet.
Het plaatsen en monteren ging keurig netjes en vakkundig.
Al met al een ervaren, enthousiaste, aardige vakman die supermooi werk aflevert."


 BrugbedWijnand van der Hoeven

 

"Niet een standaard vraag, een bedopbouw voor een waterbed. Bij de standaard meubelzaken eigenlijk niet te vinden maar wel in ons eigen dorp. Maatwerk heeft een prijs maar dan heb je ook wel wat. Mooie knoploze kastdeurtjes, zachtsluitende lades. Bij maatwerk ook precies bepalen waar de stopcontacten en en lichtknopjes kunnen zitten.
Uiteindelijk ook best snel gerealiseerd en in een halve dag gemonteerd.

 

Het slaapt best. Dank Gerben" KinderkamersSytse en Monique 

 

"Onlangs heeft Gerben het complete interieur gemaakt voor onze twee kinderkamers. Gerben is daarvoor eerst in gesprek gegaan met de ouders, maar heeft ook nadrukkelijk gesproken met onze twee kinderen, jongens van beiden 14 jaar. De kinderen kregen alle ruimte om hun creatieve ideeën te delen, en Gerben wist daar een hele praktische uitwerking aan te geven. Toch herkennen de kinderen de input die ze gegeven hebben.
Voor iedere kamer heeft Gerben een bed op maat gemaakt met laden er onder, een bureau en een kast. Gezien de schuine daken en de ouderdom van het huis was er niks recht, en moest alles specifiek ingemeten worden. Dat is uitstekend gelukt. Er zijn efficiënte indelingen ontstaan die er mooi uit zien in de sfeer die de kinderen voor ogen hadden, en degelijk zijn gebouwd. Er is goed beslag gebruikt voor bijvoorbeeld lade geleiding en scharnieren.

De kinderen zijn er blij mee, en wij dus ook!"


 Maatwerk boekenkastFam. Struijk

 

"Een schitterende kast geleverd! Echt maat en vakwerk👌 Nogmaals hartelijk bedankt!!" BadkamermeubelJanita en Taco

 

"Gerben heeft voor ons op maat gemaakte eikenhouten vensterbanken geleverd en geplaatst. Vensterbanken zijn met precisie geplaatst en afgewerkt en een mooie eyecatcher in onze woonkamer!
Tevens heeft hij voor ons een badkamermeubel gemaakt, waarbij het eikenhouten meubel door Gerben is gemaakt en wij zelf de bak hebben gekocht. Een mooi samengesteld meubel, wat tot op de millimeter op elkaar aansluit en met groot vakmanschap en oog voor detail is gemaakt en afgerond.
Ten tijde van beide projecten onderhoudt Gerben keurig contact met ons als klant, waarbij hij de voortgang bespreekt en ons op de hoogte houdt van het proces. Wanneer er keuzes gemaakt moesten worden in afwerking, handgreep of richting van de houtnerf, ging dit in goed overleg en schetste Gerben diverse opties als keuzemogelijkheid.
We zijn uiterst tevreden over beide projecten en over de kwaliteit en het vakmanschap waarmee de projecten zijn afgeleverd. 'Gerben Kroon Meubelmaker' is absoluut aan te bevelen in zijn vakmanschap en onderscheidt zich in zijn nauwkeurigheid van werken.
Nogmaals hartelijk dank!"


 Landelijke keukenWijk en Aalburg

 

"Prachtige keuken. Echt een aanrader. Tot in detail afgewerkt. Super op maat, echt vakwerk. Mooi afgelakt, zodat het goed beschermd is. Super blij mee! Elke dag een genot om hier te mogen koken!

Bedankt voor dit prachtige project!"Lounge barDirk Jan & Neline, Nederhemert

 

"Prachtige bar geplaatst door Gerben met bijbehorende kast / achterwand. Top vakwerk geleverd, we genieten er elke dag weer van! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar maatwerk, en die graag wat extra over heeft voor iets moois. Bedankt voor de service, op naar de volgende keer!"

 Interesse in een maatwerk meubel?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Contact